Kırkat İlkokulu
KIRKAT KÖYÜ KIRKAT KÜME EVLERİ NO 85 GERCÜŞ / BATMAN
Müdür Abdulhamit TAMKAN (05349278553)

VİZYON

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, okulunu benimseyen, empati kurabilen, yaratıcı ve pozitif düşünen, çalışkan ve paylaşımcı, ülkesini tüm dünyada en iyi şekilde temsil eden, katılımcı, özgüveni yüksek; sosyal, kültürel, bilimsel gelişmelere açık ve doğa bilinci olan mutlu bireyler yetiştirmektir.

Normal Eğitim

08.30-13.50